Reklame

Oktan Øst

Reklamebyrå med kontor i Drammen og på Hamar som leverer merkevarekonsepter, kommunikasjonsstrategi og digital markedsføring. 

Antall ansatte er 12 og blant kundene er Honda, Leca, Valvoline, Sparebanken Øst og Jaguar/Land Rover.

Hjemmeside

Oktan Stord

Reklamebyrå på Stord som leverer rådgivning, design og kreative prosesser. Antall ansatte er 8 og blant kundene er Kværner, SKL, Eidesvik.

 

Hjemmeside

Oktan Stavanger

Reklamebyrå i Stavanger. Fullservice byrå som lever og ånder for kraften som bor i gode ideer. Ideer som skaper verdier. Antall ansatte er 15 og blant kundene er Eiendomsmegler1, BP, Kruse Smith og Kluge.

 

Hjemmeside

Oktan Oslo

Reklamebyrå i Oslo. Fullservice byrå som leverer effektiv markedsføring, contant marketing og kreative konsepter. Antall ansatte er 20 og blant kundene er Tele 2, Orkla og Coop.

Hjemmeside

Svensson

Reklamebyrå i Stockholm. Fullservice byrå som leverer strategi, digitale konsepter og gode ideer som sprer seg. Antall ansatte er 20 og blant kundene er Aftonbladet, 7-Eleven, Elon og Jaguar/Land Rover.

  

Hjemmeside

Rosenstand & Kyllebæk

Reklamebyrå i København. Fullservice byrå som leverer effektiv markedsføring gjennom gode kreative prosesser. Antall ansatte er 8 og blant kundene er Jaguar/Land Rover, Carlsberg, Home og Axel Future.

 

Hjemmeside

SAATCHI & SAATCHI

Saatchi & Saatchi Oslo er et kreativt digitalt byrå. Byrået har 23 medarbeidere i Oslo og er en del av det internasjonale byrånettverket med over 6000 ansatte i 76 land. Kreativitet, ideer og merkvarebygging har alltid vært kjerneproduktet.

Hjemmeside

Oktan

Oktan leverer kreativ markedskommunikasjon med solid strategisk forankring. Vi har ALLTID en metodisk tilnærming til det å utvikle god kommunikasjon for kundene våre. Det skaper trygghet for at markedsføringen er effektiv og etterprøvbar i forhold til målsetning, uansett kanal.

Hjemmeside